söndag 10 juli 2011

Köket väntar på IKEA

Nu är jag hemkommen från en långhelg med barnen, farmor och farfar på mysiga Resö. Henke har haft riktig egentid här hemma med seglingar och andra roligheter på Marstrand och såklart en del jobb med huset :).

Köksplaneringen på IKEA gick bra. Vi kunde väl fått en roligare människa till hjälp, eller har man för höga förväntningar? Köket jag ritat var ju ganska klart så killen i stort sett bara skrev ut en plocklista så vi nu kan hämta köket på lagret. Eftersom vi väljer bänkskiva och vitvaror från annat håll så finns allt inne att hämta när som helst, skönt. Vi får väl hoppas att vi tänkt på allt och köket var så bra som det kan bli, för några andra åsikter eller tips fick vi i alla fall inte.

Nu vet vi också att köket Ramsjö inte är så vitt som vi vill ha det. Flammigt och lite grå/gul/rosa färg - synd! Den svarta varianten är däremot superfin... men vi kör på vitt som "alltid" kommer att funka. Ädel med Lidingö vitrinlucka, hoppas det blir bra nu!

Har också tittat på Marbodals beslag och bänkskivor som vi tror blir fint i vårt kök.


Tradition borstad från Marbodal (till lådor)

Oval borstad från Marbodal (till vitrinskåp)


Gobi bänkskiva från Marbodal
 Jag är lite inne på knoppar till både lådor och skåp men vi är lite oense på den punkten... ;)  men då föredrar jag en helrund knopp och har inte sett den perfekta ännu. Som tur är inget vi behöver bestämma ännu. Fina alternativ på IKEA hittade vi också, tål att tänkas på.

Svep handtag från IKEA

Svep knopp från IKEA

Fintorp handtag från IKEA

Fintorp knopp från IKEA

//Fia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar