söndag 22 januari 2012

Vitvaror

Alla vitvaror i köket kommer från Bosch. Det är lite av en djungel när man surfar runt efter just vitvaror men vi riktade in oss på Bosch ganska omgående då vi gillar designen, prisnivån är human och vi har varit nöjda med vitvarorna från Bosch vi hade i lägenheten.

Frysen är självavfrostande (underbart!) och det finns även en "ice-twister" för smart hantering av isbitar. Ugnen är utrustad med pyrolytisk självrengöring som innebär att smuts och fett bränns bort och förvandlas till aska som man torkar upp. Ska bli spännande att testa. Diskmaskinen har såklart också många smarta egenskaper, varav en känns lite tveksam - belysning... vi får väl se om det är något vi sedan undrar hur vi klarade oss utan ;).

Vitvarorna matchar fint med de stora handtagen förutom på microvågsugnen. Motsvarande micro med stort handtag kostade av någon anledning en hel förmögenhet och det var bara inte värt det att lägga de pengarna på något som nästan uteslutande används till de obligatoriska popcornen när det ska fredagsmysas :).
Fläkt och häll är snart på plats så de får presenteras en annan gång.


Frys, kyl, microvågsugn och ugn

Diskmaskin

//Fia

3 kommentarer:

  1. Pyrolytisk rengöring i ugnen är KANOOOON!!! Belysning i diskmaskinen oxå! Blir nog hur bra som helst...
    Kram Lisa

    SvaraRadera
  2. Vi har köpt allt hos tretti.se. Bra utbud och pris. Fraktfritt och för en liten peng bär de in i huset.

    SvaraRadera