måndag 2 april 2012

Sälen

Nu har vi kommit hem efter en härlig vecka i Sälen tillsammans med Henkes familj. Vi har haft fint väder, lite väl varmt kanske för snön försvann rasande fort men nu är det ju kallt igen så det blir nog fin åkning även för de som firar påsk till fjälls.

Påsken spenderar vi hemma, skönt efter många år av jobb på påsk då vi båda var i godis-braschen :) och sedan har vi flängt till Sälen varje år. Nu verkar det inte bli något toppenväder tyvärr men ett altan-däck ska påbörjas på tomten och där ska bland annat en efterlängtad lekstuga stå.

Har inte lagt in några bilder från "fina kameran" på alldeles för länge så det jättejobbet drar jag mig för men här kommer några bilder förra årets fjällsemester.

Glada barn med sin pappa

Stugan

Förra året tog vi bort selen...

...lagom till skidskolan började!

Förra året fick Molly lära sig ta knappliften själv och att ploga/stanna, när det föll på plats så blev hon riktigt duktig fort. I år hoppar hon, åker i skogen och svänger med raka skidor. Lite för kaxig och snabb för sitt eget bästa ibland bara :). Lilla Filippa fick faktiskt prova Mollys gamla utrustning och "åkte" två mini-åk men nästa år ser vi fram emot att kunna åka tillsammans hela familjen samtidigt.

//Fia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar