torsdag 20 oktober 2011

Garderober

När man flyttar till lägenhet eller kanske köper ett hus med en del platsbyggda garderober så får man liksom med garderoberna på köpet utan att tänka mer på det. I vårt hus ingick det inga garderober (värda att spara förvisso hihi) och klädförvaring är ju ett måste innan inflyttning :).

Så med tre sovrum och en entré att inreda med garderober så blev det är rejäl nota (igen) på IKEA. Vår underbare vän Kenneth har varit skruvmästare och monterat dem åt oss - tack :).


Hemnes klädskåp till barnens rum

Fint, rejält och bra planerat


Pax Birkeland  i vårt sovrum


Med dörrar och fyra lådor

Pax Birkeland i entrén

Med spröjs

//Fia

2 kommentarer:

  1. För något år sedan satte vi in en rejäl garderob med skjutdörrar i dotterns rum. Den är 75 + 75, dvs 150 cm bred. Är nog det bästa vi köpt till hennes rum. I en halvan har hon kläder och i den andra halvan har hon allt möjligt. Den sistnämnda halvan borde vi rensa någon dag...
    Hade önskat att vi planerat vår entré annorlunda när vi byggde ut den, så att vi kunnat ha garderober där också.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja förvaring särskilt garderober kan man aldrig få för mycket av! Är jättenöjd med entrén men tyvärr fick bygglovet oss att dra in den lite på bredden och nu får det plats 3 garderober istället för 4. 30 cm har vi kvar att hitta på nåt skoj med nu :), blir nog hyllor med korgar och kanske lite krokar för de småväxta. Kan förresten tänka mig att klädförvaring i just döttrars rum kommer spela stor roll i framtiden ;)

    SvaraRadera