söndag 6 november 2011

Första akutbesöket

Vi har haft en otrolig tur med barnen som sällan varit sjuka och inte råkat ut för några allvarliga olyckor. Men i lördags blev det en premiärtur till Östra för oss när Filippa svalde en magnet (eller två).

På röntgen såg man bara en magnet men kanske kunde det varit två som satt ihop. Efter lång väntan fick vi veta att de ville utföra en gastroskopi på henne för att titta och försöka ta upp den. Tyvärr hade den vandrat vidare i tarmarna så när pyret vaknade till efter sövningen så fick vi åka hem och vänta på resultat i pottan istället.

Och i morse kom den :). Puh vilken lättnad. I morgon bitti ska vi röntga igen för säkerhets skull. Så allt gick bra men vilken lördag det blev... hemsk oro såklart och fruktansvärt för mig som var med i operationssalen när hon skulle sövas, det vill jag inte göra om.

Jag är så tacksam över att det faktiskt inte var värre än vad det var, att all personal var underbar, att Molly var världens bästa storasyster och inte klagade på hela dagen och att Filippa är sitt vanliga glada jag igen som om inget har hänt (det var hon egentligen efter magnet-måltiden också men efter en heldag på sjukhus med hemska nålar, fasthållningar och dessutom ingen mat så var hon jätteledsen).

Liten mage med liten magnet


Äntligen pigg igen efter isglass :)
 //Fia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar